Hoito

Kuntoutuminen

Tervetuloa hermoratahierontaan!

Mitä hermoratahieronta on?

Alkuperäinen hermoratahieronta eli ääreishermoston kuntoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Siinä käsitellään kehon ääreishermosto huomioiden pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, iso- ja pikkuaivot, keski- ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ihmisen ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla ja saadaan aivot huolehtimaan tehtävistään.

Hermoratahieronta on fysiologiaan ja anatomiaan perustuvaa kuntouttavaa hoitoa, joka vaatii oman aikansa. Keho hoidetaan päästä varpaisiin käyttäen paina-pyöritä otetta.

Jokainen asiakas on yksilö. Otteet ja painot sovitellaan jokaiselle siten, että hoito tuntuu mukavalle ja pöydälle voi vaikka nukahtaa. hoitoja on suositeltavaa saada tiuhemmin, 5 hoitokertaa noin viikon välein. Näin kuntoutuminen saadaan käyntiin tehokkaasti ja niiden jälkeen hoitoa jatketaan 3-5 viikon hoitovälillä. 
Kuntoutumisaika vaihtelee vaivasta riippuen. Todellinen kuntoutuminen ja pysyvä muutos tulevat sitkeällä työllä ja maltillisella kuntouttamisella. Kuntoutumiseen vaikuttavat myös ravitsemus ja riittävä lepo. Hieronnan jälkeen on hyvä ottaa rauhallisesti vähintään 2 tuntia ja huolehtia riittävästä veden juonnista.

Hermoratahieronta elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa. Sillä palautetaan kehoon hyvä hermotus ja vahvistetaan eri elinten toimintoja, jolloin vaivojen perimmäiset syyt alkavat poistumaan. Hoito perustuu laajaan tutkittuun tietoon ja hoitotuloksia Suomessa on vuosikymmenien ajalta. Hyvä koulutus ja kädentaito takaavat laadukkaan hoidon, johon kaikkien on turvallista tulla. 

Hoitoon tuloon esteenä ovat vasta tehty leikkausoperaatio, raskaus sekä elinsiirto! Kysy tarkemmin aikaa varatessasi. Varaa aika alla olevasta linkistä!